Támogassa adója 1% -val a dotekoraszulott.hu alapítványátKérjük, adója 1%-át ajánlja fel alapitványunk részére:
Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásért a Dote Gyermekklinikán Alapítvány adószám: 18558553-1-09


Letölthető: RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

Letölthető: 1352-EGYSZA nyilatkozat letöltése


Fontos eszközt adományozott a kórháznakAz orvosok és az ápolók munkáját is megkönnyíti a közel fél millió forintos műszer.

Új infúziós adagoló pumpát adományozott a Debreceni Egyetem Gyermekklinikai Koraszülött és Gyermek Intenzív Osztályának Nagy Róbert, azaz KajásRobi, helyi köz- és szociális étkeztetéssel foglalkozó egyéni vállalkozó. A készüléket a közelgő „betegek világnapja” alkalmából, február 7-én, a vállalkozó adta át dr. Nagy Andreának, az egyetem Gyermekgyógyászati Intézet Neonatológiai Intenzív Osztály vezetőjének a gyermekklinika épületében.

Jótékony ebéd
Három éve, a vállalkozásom működésének kezdete óta, a klinikának is adományozok kisebb nagyobb eszközöket. A másik nagyobb dolog, amivel támogattam a gyermekek gyógyulását, az egy tápszermelegítő berendezés volt. Úgy gondolom, hogy a születés egy boldog, örömteli pillanat, és segíteni kell abban, hogy az is maradjon, ha mással nem, akkor a megfelelő műszerekkel. Talán emiatt támogatom a gyermekklinikát. Emellett, akinek csak tudunk, adunk, a vállalkozásban csak azért dolgozunk, hogy másokat segítsünk. Az „Egyen, hogy másnak is legyen” elnevezésű kezdeményezésünk révén ugyanis minden ebéd árából 100 forintot jótékony célokra fordítunk. Ezt az eszközt is ennek köszönhetően tudtuk megvásárolni.

Megkönnyíti a munkát
Az újonnan kapott infúziós adagoló pumpa segítségével be lehet állítani, hogy milyen sebességgel és milyen mennyiséget kapjon az infúzióból a kis beteg – tájékoztatott dr. Nagy Andrea, a Gyermekgyógyászati Intézet Neonatológiai Osztályának a vezetője. – Ez egy sokkal jobb adagolásra biztosít lehetőséget, ráadásul a készüléket egy úgynevezett dokkolóba is becsatlakoztathatjuk, vagyis az összes többi gyógyszert tartalmazó, kisebb mennyiségű infúziót együtt tudja mérni, mutatni a központi monitorrendszer – magyarázta az osztályvezető.


Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet...Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet, és Boldog Új Esztendőt

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet, és Boldog Új Esztendőt kívánunk mindenkinek, aki ebben az évben is támogatott bennünket és ez által gondolt a PICi babákra.


IT SERVICES HUNGARIA - LIFE IS FOR SHARING

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ebben az évben is ránk gondoltak az IT SERVICES HUNGARIA csapatánál.

Köszönjük a PIC-i babák nevében.

Azt tervezzük, hogy a kis Csöppségek gyógyulásához, mindennapi ellátásához szükséges védő-óvó eszközök beszerzésére fogjuk fordítani az összeget.

Köszönjük.


V. Esztári Lecsófesztivál 2016Köszönet az Esztáriaknak.

2016-ban ötödik alkalommal megrendezett Esztári Lecsófesztivál becsületkasszáját, amit Esztár Község Önkormányzata kiegészített, összesen 300.000 forint elköltöttük.

Így már tudtunk vele segíteni otthonukba engedett piciknek.


Köszönet érte!